Laste ned Norton Bootable Recovery Tool for forhåndsinstallert utgave av Norton 360

Norton gjenopprettingsverktøy kan lastes ned som en ISO-fil. En ISO-fil er et komplett "bilde" av en CD-ROM. Du må brenne den på en CD for å kunne bruke den. Dette trenger du for å brenne ISO-filen med Norton gjenopprettingsverktøy til en CD:

• En blank CD-R-plate (Ikke bruk en CD-RW-plate).

• Den nedlastede ISO-filen med Norton Recovery Tool.

• Et CD-program som kan brenne CDer, som f.eks. GEAR, Nero Burning ROM eller Roxio Easy CD Creator.

Hvis PCen er infisert, anbefaler vi at du laster ned og brenner Norton Recovery Tool på en annen, ikke infisert PC.

Nedenfor ser du hvor lang tid nedlastingen tar med ulike typer Internett-tilkoblinger:

Tilkoblingstype

Antatt nedlastingstid

56 Kbps modem

10 timer

256 Kbps DSL

2 timer

1 Mbps

32 minutter

TRINN 1

Last ned ISO-filen med Norton gjenopprettingsverktøy

1. Last ned ISO-filen med Norton gjenopprettingsverktøy.

LAST NED

2. Lagre filen på skrivebordet.

TRINN 2

Brenn ISO-filen med Norton Recovery Tool på en CD

Å brenne et ISO-bilde er ikke det samme som å lage en data- eller musikk-CD. Du trenger et CD-program som kan brenne CDer, som f.eks. GEAR, Nero Burning ROM eller Roxio Easy CD Creator, for å lage CDen. Verken Windows XP eller Vista kan lage en slik CD på egen hånd.

• Gear PRO Professional Edition: Bruk funksjonen "Open external physical image" for å brenne ISO-bildet til en CD. Se dokumentasjonen for programvaren for flere opplysninger.

• Nero Burning ROM: Bruk funksjonen "Burn Image" for å brenne ISO-bildet til en CD. Se dokumentasjonen for programvaren for flere opplysninger.

• Easy CD Creator: Bruk enten funksjonen "Create CD from Disc Image" eller "Record to CD" for å brenne ISO-bildet til en CD. Se dokumentasjonen for programvaren for flere opplysninger.

Hvis du ikke har et program for å brenne CDer på datamaskinen, kan du laste ned GEAR ISO Burn fra webområdet for GEAR-programvare.

1. Gå til nedlastingssiden for GEAR ISO Burn.

GÅ DIT NÅ

2. Klikk på Download now, og lagre filen på skrivebordet.

3. Dobbeltklikk på GEARISOBurn.exe-filen på skrivebordet.

Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

4. Når installasjonen er ferdig, dobbeltklikker du på snarvei-ikonet GEAR ISO Burn på skrivebordet.

5. I vinduet GEAR ISO Burn klikker du på Browse og finner frem den nedlastede ISO-filen.

Hvis du har mer enn én CD/DVD-stasjon, velger du CD/DVD-brenneren fra rullegardinmenyen.

6. Sett inn en blank CD i CD/DVD-stasjonen.

7. Klikk på Burn.

TRINN 3

Kjør gjenopprettingsverktøyet

Etter at du har overført ISO-filen med Norton gjenopprettingsverktøy til en CD, kan du bruke CDen til å utføre virussøk.

1. Sett CDen i CD-ROM-stasjonen.

2. Lukk alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

3. Når du ser meldingen "Trykk en tast for å starte datamaskinen fra en CD eller DVD", trykker du på Enter-tasten.

4. I vinduet Norton gjenopprettingsverktøy velger du språk og klikker på OK.

5. Oppgi Norton 360-produktnøkkelen, og klikk deretter på Godta for å godta lisensavtalen.

6. Klikk på Start søk.

7. Følg instruksjonene.

8. Etter at søket er fullført, fjerner du CDen fra CD-ROM-stasjonen og starter datamaskinen på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090306135327EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/09/2010