Kompatibilitet mellom Norton Safety Minder og ESET Smart Security

Norton Safety Minder er ikke kompatibel med ESET Smart Security. Norton Safety Minder fungerer sammen med mange andre sikkerhetsprodukter, men vi har funnet at det ikke fungerer som det skal med enkelte. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten begge produktene filtrerer Internett-trafikk på. Du kan ikke installere Norton Safety Minder på en datamaskin der ESET Smart Security er installert.

Norton Safety Minder er en av komponentene i Norton Online Family

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090305172621EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 21/02/2011