Kompatibilitet mellom Norton Safety Minder og Trend Micro Internet Security

Norton Safety Minder er ikke kompatibel med Trend Micro Internet Security. Norton Safety Minder fungerer sammen med mange andre sikkerhetsprodukter, men vi har funnet at det ikke fungerer som det skal med enkelte. Trend Micro Internet Security er et av disse. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten begge produktene filtrerer Internett-trafikk på. Du kan ikke installere Norton Safety Minder på en datamaskin der Trend Micro Internet Security er installert.

Norton Safety Minder er en av komponentene i Norton Online Family.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090305172620EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 21/02/2011