Overføre en Norton-lisens eller en duplikatlisens du fikk fra en tjenesteleverandør

Hvis du har kjøpt Norton-lisensen fra en tjenesteleverandør, følger du fremgangsmåten for å annullere eller overføre duplikatlisensen. Hvis du har kjøpt produktet fra Norton Online Store eller hos en forhandler, kan du lese Slik overfører du lisensen til en ny enhet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090304223549EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/09/2017