Laste ned filer fra Norton 360 Online Backup med Norton Online Backup-kontoen

Last ned filene fra Online Backup

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup med e-postadressen og passordet.

Listen med datamaskiner som du opprettet sikkerhetskopiene fra med Norton 360 eller Norton Online Backup, vises.

2. Klikk på Filhandlinger ved sikkerhetskopisettet du vil laste ned sikkerhetskopierte filer fra, og klikk deretter på Last ned en fil.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil søke etter en bestemt fil eller mappe, skriver du inn filnavnet i søkefeltet og klikker på Søk.

Hvis du vil bruke de avanserte søkealternativene, klikker du på Vis avansert søk og velger Avanserte filtre.

• Hvis du vil bla gjennom de sikkerhetskopierte filene og mappene, går du til ruten Mapper og klikker på mappenavnet for å navigere nedover i mappetreet.

Ruten Filer viser sikkerhetskopierte filer i den valgte mappen.

4. I ruten Mapper klikker du på mappenavnet for å navigere nedover i mappetreet som viser sikkerhetskopierte filer.

5. Klikk på alle filene du vil laste ned, én om gangen.

6. Følg instruksjonene fra nettleseren for å lagre filen.

7. Når du er ferdig med å laste ned filene, klikker du på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090227091819EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/07/2015