Laste ned og installere Norton fra en tjenesteleverandør

Dette dokumentet forklarer hvordan du laster ned og installere et Norton-produkt du abonnerer på gjennom tjenesteleverandøren, eller hvordan du installerer det på nytt.

Hvis du vil vite mer om nedlastingsprosessen enn det som er beskrevet her, tar du kontakt med tjenesteleverandøren.

Hvis du har mottatt Norton-abonnementet fra Comcast, leser du Laste ned og installere den nyeste versjonen av Norton Security Suite.

Laste ned og installerer Norton ved å bruke Norton-kontoen

1. Logg på nettstedet til tjenesteleverandøren, eller finn fram e-posten du mottok da du startet abonnementet på Norton-tjenesten.

2. Logg på Norton-kontoen din.

Hvis du ikke har en Norton-konto, må du gå inn på nettsiden til tjenesteleverandøren for å laste ned Norton-produktet.

3. Klikk på Last ned Norton.

Hvis du ikke har registrert Norton-produktet allerede, klikker du på Jeg har en PIN-kode, skriver inn PIN-koden du fikk av tjenesteleverandøren og klikker på >.

4. I vinduet Installer på denne enheten, klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på Lagre eller Lagre fil.

6. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• For Internet Explorer: Klikk på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

Følg instruksjonene på skjermen.

Laste ned og installere Norton på en annen datamaskin

• Noen Norton-produkter som kommer fra en tjenesteleverandør, kan være installert på flere datamaskiner samtidig. Du kan også kjøpe flere lisenser hvis nødvendig, eller overføre en lisens fra én datamaskin til en annen.

Hvis Norton-produktet er installert på en enhet, som ikke lenger er i bruk, kan du overføre det til en annen enhet. Du finner mer informasjon her Slik overfører du lisensen for et sikkerhetsprodukt fra Norton til en ny enhet Hvis alle produktlisensene dine er i bruk, følger du instruksjonene fra tjenesteleverandøren for kjøp av en lisens til.

Følg fremgangsmåten over for Laste ned og installerer Norton ved å bruke Norton-kontoen når du overfører eller kjøper en ny lisens.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090225160423EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/11/2018