Laste ned og installere Norton-produktet fra en tjenesteleverandør

Dette dokumentet forteller deg hvordan du laster ned og installerer, alternativt installerer på nytt, et Norton-produkt du abonnerer på gjennom tjenesteleverandøren din.

Hvis du vil vite mer om nedlastingsprosessen som ikke er behandlet her, ta kontakt med tjenesteleverandøren.

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra Comcast, les Last ned og installer nyeste versjon av Norton Security Suite.

Last ned og installer Norton-produktet ved å bruke Norton-kontoen

1. Logg på nettstedet til tjenesteleverandøren, eller finn fram e-posten du mottok da du startet abonnementet på Norton-tjenesten.

2. Logg på Norton-kontoen din.

Hvis du ikke har en Norton-konto, må du gå inn på nettsiden til tjenesteleverandøren for å laste ned Norton-produktet.

3. Klikk på Last ned Norton.

Hvis du ikke har registrert Norton-produktet allerede, klikker du på Jeg har en PIN-kode, skriver inn PIN-koden du fikk av tjenesteleverandøren og klikker på >.

4. I vinduet Installer på denne enheten, klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på Lagre eller Lagre fil.

6. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• For Internet Explorer: Klikk på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

Følg instruksjonene på skjermen.

Last ned og installer Norton-produktet på en annen datamaskin

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090225160423EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/04/2017