Installere et Norton-produkt på nytt etter å ha kjørt Norton Removal Tool

Last ned Norton-produktet

1. Logg på Norton.

Hvis du har andre produkter tilgjengelige til å installere på enheten, så går du til sidenTjenester, og under Tjenester velger du produktet du ønsker å laste ned.

2. Klikk på Last ned Norton.

3. Klikk på Godta og last ned i vinduet Installer på denne enheten.

Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av nettleseren. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når nedlasteren er startet, lastes produktet ned og installeres og aktiveres automatisk. Enheten vil vise gjeldende beskyttelsesstatus, og ytterligere programvare kan lastes ned fra Norton-kontoen din.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090225155411EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/02/2015