Datamaskinen slutter å reagere etter at jeg har installert ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller en eldre versjon med Norton Family installert

Norton Family er ikke kompatibel med ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller eldre versjoner. Selv om Norton Family-klienten fungerer sammen med mange andre sikkerhetsprodukter, finnes det likevel noen få sikkerhetsprodukter som den ikke fungerer riktig med. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten begge produktene filtrerer Internett-trafikk på. Du kan ikke installere Norton Family-klienten på en datamaskin der ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller en eldre versjon er installert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090205170021EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 22/04/2013