Kompatibilitet mellom Norton Family og Webroot Parental Controls

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med Webroot Parental Controls. Selv om Norton Family fungerer sammen med mange andre sikkerhetsprodukter, finnes det likevel noen få sikkerhetsprodukter som det ikke fungerer riktig med. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten begge produktene filtrerer Internett-trafikk på. Du kan ikke installere Norton Family-klienten på en datamaskin der Webroot Parental Controls er installert. Vi anbefaler at du avinstallerer Webroot Parental Controls.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090205163320EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 05/03/2013