Planlegge sikkerhetskopiering i Norton Online Backup

Planlegge en sikkerhetskopiering

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup med e-postadressen og passordet.

2. Klikk på Innstillinger ved siden av sikkerhetskopisettet du vil planlegge sikkerhetskopieringen for.

3. På fanen Når, ved siden Kjør plan, velger du Planlagt.

Norton Online Backup er som standard satt til å kjøre automatisk.

4. Hvis du vil endre den automatiske planen, velger du Daglig, Ukentlig eller Månedlig i rullegardinmenyen.

5. I rullegardinmenyen ved siden av Hvilken dag velger du dag eller dato for kjøring av sikkerhetskopieringen.

Hvis du vil endre tidssone, velger du den i rullegardinlisten Tidssone.

6. Klikk på Lagre, og klikk så på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090205134700EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 16/03/2017