Blåskjerm-feil når du installerer Norton

TRINN 1

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner merket for Inkluder søk etter rootkits (krever at datamaskinen startes på nytt).

8. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

TRINN 2

Starte datamaskinen i sikkermodus med nettverkstilkobling

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon, under oppstart-fanen, merker du Sikker oppstart og velger Nettverk.

På Windows XP: I Systemkonfigurasjon -vinduet, på BOOT.INI -fanen, avmerk /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter nå på nytt i sikkermodus med nettverkstilkobling.

TRINN 3

Laste ned Norton fra Norton-kontoen

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett konto og så fullfører du registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

Hvis du ønsker å installere et nytt produkt som ikke er registrert på Norton-kontoen din, klikker du på Angi en ny produktnøkkel, og så angir du produktnøkkelen eller PIN-koden for å starte nedlastingen.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• I nettleserne Internet Explorer eller Microsoft Edge klikker du på Kjør.

• For Firefox eller Safari: Oppe i høyre hjørne i nettleseren, klikker du på Nedlastinger-alternativet for å vise nedlastede filer og dobbelklikker på filen du lastet ned.

• For Chrome: Nede i venstre hjørne dobbelklikker du på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

7. Følg anvisningene på skjermen

Norton er installert og aktivert.

TRINN 4

Start datamaskinen på nytt i normalmodus

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon, under Oppstart -fanen, fjerner du merket for Sikker oppstart.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurasjonsverktøy, under BOOT.INI -fanen, fjerner du merket /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter på nytt i normal modus. Dette kan ta flere minutter.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090204164101EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/09/2017