Laste ned de sikkerhetskopierte filene fra Norton Online Backup-kontoen til en hvilken som helst datamaskin

Laste ned filer fra Norton Online Backup

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup med e-postadressen og passordet.

2. Klikk på Filhandlinger ved sikkerhetskopisettet du vil laste ned filer fra, og klikk deretter på Last ned en fil.

3. Hvis du vil laste ned en bestemt versjon av en fil, klikker du på Vis alternativer og velger sikkerhetskopisettet fra rullegardinlisten.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil søke etter en bestemt fil eller mappe, skriver du inn filnavnet i søkefeltet og klikker på Søk.

Hvis du vil bruke de avanserte søkealternativene, klikker du på Vis avansert søk og velger Avanserte filtre.

• Hvis du vil bla gjennom de sikkerhetskopierte filene og mappene, går du til ruten Mapper og klikker på mappenavnet for å navigere nedover i mappetreet.

Ruten Filer viser sikkerhetskopierte filer i den valgte mappen.

5. Klikk på filen du vil laste ned.

6. Følg instruksjonene i nettleseren for å lagre filene på datamaskinen.

7. Hvis du vil laste ned flere filer fra settet, gjentar du linje 4 - 8 for hver fil.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090204115829EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/03/2017