Gjenopprette filer fra Norton Online Backup

Gjenopprette filer

1. Gå til nettstedet for Norton Online Backup.

2. Klikk på Logg på.

3. Skriv inn e-postadresse og passord og så klikker du på Logg på.

4. Klikk på Filhandlinger ved sikkerhetskopisettet du vil gjenopprette filene fra, og deretter Gjenopprette filer.

5. Velg datamaskinen du vil gjenopprette filene til, i rullegardinlisten i delen Alternativer.

Filene og mappene blir som standard gjenopprettet til mappen Gjenopprettede filer på skrivebordet. Hvis du vil gjenopprette filene til den opprinnelige plasseringen på datamaskinen, klikker du på Vis alternativer og velger Gjenopprett filene til den opprinnelige plasseringen på datamaskinen.

Hvis du vil overskrive filene på datamaskinen, velger du Overskriv eksisterende filer.

6. I delen Gjenopprette filer, gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil gjenopprette alle filene i sikkerhetskopisettet, velger du Gjenopprett alle filer.

• Du gjenoppretter valgte filer fra sikkerhetskopisettet ved å velge Velg filer å gjenopprette.

Du kan enten søke etter en bestemt fil, eller bla gjennom og velge bestemte filer eller mapper i sikkerhetskopisettet. Hvis du vil søke etter og gjenopprette bestemte filer, skriver du inn søkeord i søkefeltet, og klikker på Søk. Hvis du vil bruke de avanserte søkealternativene, klikker du på Vis avansert søk.

7. Når du har valgt alternativer for gjenoppretting, klikker du på Gjenopprett filer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090204114146EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 06/02/2016