Bruke Norton Online Backup til å sikkerhetskopiere filer manuelt

Med Norton Online Backup har du muligheten til å kjøre sikkerhetskopiene manuelt ved hjelp av Norton Online Backup-klienten som er installert på datamaskinen. Du kan også starte sikkerhetskopieringen eksternt fra en annen datamaskin, fra nettstedet for Norton Online Backup.

Hvis du vil sikkerhetskopiere filene, må du ha Norton Online Backup-klienten installert på datamaskinen, samt en aktiv Internett-tilkobling.

Sikkerhetskopiere filer fra datamaskinen

1. Avslutt alle åpne programmer.

2. Gjør ett av følgende:

• I systemstatusfeltet eller systemkurven i Windows høyreklikker du på Norton Online Backup -ikonet, og deretter klikker du på Sikkerhetskopier nå.

• Mac: Klikk på Norton Online Backup -ikonet på menylinjen, og deretter Sikkerhetskopier nå.

Vent til sikkerhetskopieringen fullføres. Tiden for sikkerhetskopiering kan variere, avhengig av filstørrelse og antall filer som skal sikkerhetskopieres.

Sikkerhetskopiere filer eksternt via nettstedet

1. Gå til nettstedet for Norton Online Backup.

2. Klikk på Logg på.

3. Angi e-postadresse og passord, og klikk på Logg på.

Du får se en liste med sikkerhetskopisett.

4. Klikk på Sikkerhetskopier nå ved siden av sikkerhetskopisettet du vil kjøre sikkerhetskopieringen for.

Vent til sikkerhetskopieringen fullføres. Tiden for sikkerhetskopiering kan variere, avhengig av filstørrelse og antall filer som skal sikkerhetskopieres.