Legge til eller fjerne en datamaskin fra Norton Online Backup-kontoen

Legge til en datamaskin i Norton Online Backup

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup med e-postadressen og passordet.

2. Ved siden av Mine enheter klikker du på Legg til en datamaskin.

3. Les bruksvilkårene, og merk av for Jeg har lest og godtar bruksvilkårene.

4. Klikk på Start Download (Start nedlasting).

5. Gjør ett av følgende når nedlastingen er fullført:

• I Windows dobbeltklikker du på den nedlastede filen NortonOnlineBackup.exe.

Hvis du får opp en sikkerhetsadvarsel, klikker du på Kjør.

• I Mac startes installasjonsprogrammet for Norton Online Backup så snart nedlastingen er fullført.

6. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

7. Når installeringen er fullført, startes standardnettleseren for å fullføre registreringen av datamaskinen.

På nettsiden Registrer datamaskin klikker du på Fortsett.

8. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

9. Klikk på Ferdig.

Fjerne en datamaskin fra Norton Online Backup

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup med e-postadressen og passordet.

2. Ved siden av Mine enheter klikker du på Fjern datamaskin.

3. Klikk på Fjern ved siden av datamaskinen du vil fjerne.

4. Klikk på OK for å bekrefte.