Konfigurere Norton Online Backup for første gang

TRINN 1

Last ned og installer Norton Online Backup-klienten

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup med e-postadressen og passordet for Norton-kontoen.

Hvis du ikke har en Norton-konto, fyller du ut skjemaet for nye brukere, og klikker på Registrer deg.

2. Les bruksvilkårene, og merk deretter av for Jeg har lest og godtar bruksvilkårene før du klikker på Neste.

3. Skriv inn aktiveringskoden, og klikk på Fortsett.

Nedlastingen av Norton Online Backup-klienten starter automatisk. I Windows følger du instruksjonene fra nettleseren for å lagre filen.

4. Gjør ett av følgende:

• I Windows dobbeltklikker du på den nedlastede filen NortonOnlineBackup.exe.

Hvis du får opp en sikkerhetsadvarsel, klikker du på Kjør.

• I Mac startes installasjonsprogrammet for Norton Online Backup så snart nedlastingen er fullført.

5. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

6. Klikk på Ferdig i vinduet Velkommen til Norton Online Backup.

TRINN 2

Konfigurere Norton Online Backup-innstillingene for datamaskinen

1. I systemstatusfeltet eller systemkurven høyreklikker du på Norton Online Backup-ikonet, og deretter klikker du på Startside.

Hvis du blir bedt om det, skriver du e-postadresse og passord, og klikker på Logg på.

2. Ved datamaskinen du vil konfigurere sikkerhetskopiinnstillingene for, klikker du på Innstillinger.

3. I kategorien Hva merker du av for filkategoriene du vil sikkerhetskopiere.

4. Hvis du vil legge til bestemte filer, klikker du på Legg til filer.

Hvis du får opp et varsel, klikker du på Fortsett. Bla etter og finn filen du vil legge til i sikkerhetskopien.

5. Hvis du vil legge til bestemte mapper, klikker du på Legg til mapper.

Hvis du får opp et varsel, klikker du på Fortsett. Bla etter og finn mappen du vil legge til i sikkerhetskopien.

6. I kategorien Når gjør du et av følgende, avhengig av når og hvordan du vil kjøre sikkerhetskopieringen:

• Hvis du vil planlegge sikkerhetskopieringen, klikker du på Planlagt. I rullegardinlisten velger du enten Daglig, Ukentlig eller Månedlig, og deretter velger du dag, dato eller omtrentlig klokkeslett for sikkerhetskopieringen.

Sikkerhetskopieringen er som standard satt til å kjøre automatisk.

• Hvis du vil utføre sikkerhetskopieringen manuelt, velger du Manuelt (bruk kun Sikkerhetskopier nå).

7. Klikk på Lagre.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090203112058EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Sist endret: 17/05/2013