Kompatibilitet mellom Norton Family og Symantec AntiVirus 10.0

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med Symantec AntiVirus 10.0. Den gjeldende versjonen av sikkerhetsproduktet for bedrifter, Symantec Endpoint Protection, er kompatibel med Norton Family. Hvis du har installert Symantec AntiVirus 10.0 på en datamaskin der Norton Family er installert, anbefaler vi at du oppgraderer Symantec AntiVirus 10.0, eller installerer Norton 360 eller Norton Internet Security.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090126154908EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 05/03/2013