Oppdatere Norton til den nyeste versjonen

Du kan oppdatere Norton til den nyeste versjonen hvis du har et aktivt abonnement. Du kan oppgradere produktet til den nyeste versjonen eksternt, uten ekstra kostnader, så lenge du har et aktivt abonnement. Gå til Norton oppdateringssenter for å laste ned og installere den nyeste versjonen av Norton for Windows. Norton-produktet for Mac kan kun oppdateres fra Norton-kontoen.

Hvis du prøver å laste ned Norton fra tjenesteleverandøren, går du tilbake til tjenesteleverandørens nettsted og følger instruksjonene om hvordan du skaffer deg den nyeste versjonen av Norton.

Det finnes for øyeblikket ingen tilgjengelige oppdateringer for Norton Family.

Oppdatere Norton fra Norton-kontoen

1. Logg på Norton.

Hvis du har glemt passordet for Norton-kontoen og vil gjenopprette det, kan du se Jeg har glemt passordet for Norton-kontoen.

2. Enheter -siden, under enhetsnavnet, klikker du på Oppdater ved siden av Norton-produktet du vil oppgradere.

Oppdateringsalternativet vil ikke være synlig hvis du allerede har den nyeste versjonen installert.

Oppdatere Norton fra Norton oppdateringssenter

Du kan også oppdatere Norton-produktet for Windows med følgende trinn:

1. Gå til Norton oppdateringssenter.

2. Klikk på Oppdater nå.

Hvis ikke nedlastingen starter automatisk, så laster du ned programmet manuelt.

3. Klikk på Kjør i vinduet Filnedlasting - sikkerhetsadvarsel.

4. Følg instruksjonene på skjermen.