Installere Norton Utilities 14.0

Installer Norton Utilities

1. Gjør ett av følgende:

Hvis du har programmet på en CD, setter du den inn i CD-stasjonen og klikker på Installer Norton Utilities.

Hvis du har lastet ned produktet, finner du installeringsfilen og dobbeltklikker på den.

Hvis du ikke har lagret den et annet sted, vil den være på skrivebordet i Windows.

Du kan laste ned Norton Utilities på nytt fra dennekoblingen.

2. Klikk på Neste.

3. Les lisensavtalen, og klikk deretter på Jeg godtar avtalen.

Du kan ikke fortsette installeringen hvis du ikke godtar lisensavtalen.

4. Klikk på Neste.

5. Hvis du vil endre installasjonsmappen, klikker du på Bla gjennom og velger den nye installasjonsmappen.

Klikk på Neste.

6. Hvis du vil utføre andre oppgaver mens installeringen pågår, merker du av for å søke gjennom registeret automatisk når Windows starter.

7. Klikk på Installer.

8. Klikk på Fullfør.

Etter at installeringen er utført, starter Smart Update.

9. Merk av for alle tilgjengelige oppdateringer, og klikk deretter på Oppdater.

10. Klikk på Fullfør.

Så snart Smart Update er ferdig, blir du bedt om å aktivere produktet.

11. Angi navn, e-postadresse og aktiveringskode, og klikk deretter på Aktiver nå

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090116143908EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/02/2013