Feilmeldingen «Ett eller flere programmer på datamaskinen er ikke kompatible med dette Norton-produktet ...»

Denne feilen kan oppstå hvis Norton Family-installasjonen oppdager et eller flere ikke-kompatible programmer installert på datamaskinen din. Merk deg det ikke-kompatible programmet som er oppført i feilmeldingen og avinstaller det.

Avinstaller det ikke-kompatible programmet

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på det inkompatible programmet som ble oppgitt i feilmeldingen, og deretter klikker du Fjern eller Avinstaller.

4. Du avinstallerer programmet ved å følge instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt hvis du blir bedt om det.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090112121000EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/08/2017