Feil: "Ugyldig nøkkelkode" når jeg fornyer abonnementet på et Norton-produkt for Mac.

Dette problemet ble reparert i den nyeste versjonen av LiveUpdate. Kjør LiveUpdate for å installere den nyeste versjonen av LiveUpdate, og så kan du fornye abonnementet.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Før du begynner, må du åpne Finder. Klikk på skrivebordet eller Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. På menylinjen klikker du på > Programmer.

3. Åpne mappen Symantec-løsninger.

4. Dobbeltklikk på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved å klikke på hurtigmenyikonet for Norton i menylinjen, og deretter klikke på LiveUpdate > Åpne LiveUpdate.

5. Klikk på Tilpass denne oppdateringsøkten.

6. Marker kun LiveUpdate, og fjern markeringen ved alle andre alternativer.

7. Klikk på Oppdater.

8. Etter at oppdateringene er utført, klikker du på Avslutt.

TRINN 2

Forny abonnementet

1. Før du begynner, må du åpne Finder. Klikk på skrivebordet eller Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. På menylinjen klikker du på > Programmer.

3. Åpne mappen Symantec-løsninger

4. Dobbeltklikk på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved å klikke på hurtigmenyikonet for Norton i menylinjen, og deretter klikke på LiveUpdate > Åpne LiveUpdate.

5. Klikk på Oppdater alt nå.

6. I vinduet Abonnement er utløpt klikker du på Jeg har en abonnementsnøkkel, og deretter Neste.

7. Angi koden du fikk sendt i en e-post, og klikk deretter på Fullfør abonnering.

Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090108101852EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Mac OS X 10.4.x
Sist endret: 16/06/2015