Feil: "Norton Family kan ikke fungere som det skal med Symantec Family Safety, som er installert på datamaskinen ..." når jeg installerer Norton Family-klienten

Avinstallere Symantec Family Safety

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du inn det følgende og trykker deretter på Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på Symantec Family Safety, og så på Avinstaller/Endre

4. Følg instruksjonene for å fjerne Symantec Family Safety helt.

5. Start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20081201143704EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/09/2015