Feil: "Norton-produktet kan ikke installeres fordi en annen versjon av Norton-produktet er installert..." når jeg installerer et Norton-produkt

Installasjonsprogrammet for Norton har registrert en tidligere versjon av programmet som ikke er blitt avinstallert. Kjør Norton Remove and Reinstall Tool for å avinstallere det forrige Norton-produktet.

Kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20081106192918EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/10/2016