Feilmeldingen «Ett eller flere programmer på datamaskinen er ikke kompatible med dette Norton-produktet ...»

Installasjonsprogrammet for Norton har registrert ett eller flere programmer som ikke er kompatible med Norton, på datamaskinen. Skriv opp programmet som er oppgitt som ikke-kompatibelt i feilmeldingen, og avinstaller det.

Avinstallere et sikkerhetsprodukt som ikke tilhører Symantec

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra den andre leverandøren, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Du avinstallerer programmet ved å følge instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20081106173648EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017