Feil: «Denne prosessen kan ikke fortsette, fordi en systemtjeneste ikke er installert eller ikke kan startes ...»

TRINN 1

Aktiver eksterne skrivebordstjenester

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

services.msc

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Fortsett.

3. I dialogboksen Tjenester dobbeltklikker du på Eksterne skrivebordstjenester.

I Windows XP og Vista: I dialogboksen Tjenester leter du frem og dobbeltklikker på Terminaltjenester.

4. Til høyre for Oppstartstype kontrollerer du at det står Automatisk. Hvis Oppstart ikke er Automatisk, klikker du på Automatisk i rullegardinlisten.

5. Kontroller at det står Startet til høyre for Tjenestestatus. Hvis Tjenestestatus ikke er Startet, klikker du på Start.

6. Klikk på OK.

TRINN 2

Aktiver tjenesten Eksterne prosedyrekall

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

services.msc

Hvis Brukerkontokontroll vises, klikker du på Fortsett i Brukerkontokontroll -vinduet.

3. I vinduet Tjenester dobbeltklikker du på tjenesten Eksterne prosedyrekall.

4. Til høyre for Oppstartstype kontrollerer du at det står Automatisk. Hvis Oppstart ikke er Automatisk, klikker du på Automatisk i rullegardinlisten.

5. Kontroller at det står Startet til høyre for Tjenestestatus. Hvis Tjenestestatus ikke er Startet, klikker du på Start.

6. Klikk på OK.

7. Lukk Tjeneste -vinduet.

8. Avslutt alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.