Feil: "Du prøver å installere Norton AntiVirus. Norton Internet Security, som allerede er installert på PCen din ..." når jeg installerer Norton AntiVirus

Denne feilen vises når Norton Internet Security allerede er installert på datamaskinen. Norton Internet Security leveres med en toveis brannmur, som gir ekstra sikkerhet til datamaskinnettverket. Vi anbefaler at du fortsetter å bruke Norton Internet Security.

Hvis du har en versjon av Norton Internet Security fra 2006 eller senere med oppdatert abonnement, kan du skaffe deg den nyeste versjonen gratis. Gå til Norton oppdateringssenter hvis du vil se etter en ny versjon av Norton Internet Security og installere den.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080911173755EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 04/06/2014