Feilmelding: «En annen versjon av et Norton- eller Symantec-produkt er oppdaget på denne datamaskinen ...»

Hvis datamaskinen er koplet til et bedriftsnettverk, og hvis du har installert Symantec Endpoint Protection, Symantec AntiVirus Corporate Edition eller Symantec Client Security, bør du ta kontakt med datamaskinadministratoren før du installerer Norton-produktet. Hvis datamaskinen ikke er en del av et bedriftsnettverk, kan du avinstallere Norton- eller Symantec-produktet fra datamaskinen for å installere Norton-produktet.

TRINN 1

Avinstaller Norton- eller Symantec-produktet

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra Norton eller Symantec, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Fjern -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Relaterte løsninger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080808165115EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/06/2017