Installasjonsprogrammet for Norton ber deg om å avinstallere en bedriftsversjon av Symantec AntiVirus

Avinstaller bedriftsversjonen av Symantec AntiVirus

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du Symantec AntiVirus, og klikker på Avinstaller eller Fjern.

4. I vinduet Velg et avinstalleringsalternativ klikker du på Fjern alle brukerdata.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

6. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringsprosessen er fullført.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080808124828EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/08/2017