Installasjonsprogrammet for Norton ber deg om å avinstallere Norton 360

Avinstallere Norton 360

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. Klikk på Norton 360 (Symantec Corporation) i listen over installerte programmer, og klikk deretter på Fjern eller Avinstaller.

4. Klikk på Fjern alle brukerdata.

5. I vinduet for Advarsel for abonnementsperiode, klikker du på Neste.

6. Klikk på Start på nytt nå. Norton 360 blir ikke fullstendig avinstallert før du har startet datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080808124034EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/08/2017