Laste ned fjerningsverktøyet for å avinstallere Norton

Du kan bruke Norton Remove and Reinstall-verktøyet til å fjerne en mislykket installasjon eller et skadet Norton-produkt.

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Er datamaskinen din infisert?

Er du på jakt etter et gratisverktøy for å fjerne virus og spionprogrammer? Forsøk Norton Power Eraser.

Hvis du tror datamaskinen er infisert, anbefaler vi at du kjører skanning med Norton Power Eraser. Du finner flere tilpassede løsninger med å besøke brukerstøttesiden for Trusselfjerning.