Laste ned Removal-verktøyet for å avinstallere Norton-produktet

Du kan bruke Norton Remove and Reinstall-verktøyet for å fjerne en mislykket installering eller et skadet Norton-produkt.

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Er datamaskinen din infisert?

Er du på jakt etter et gratisverktøy for å fjerne virus og spionprogrammer? Forsøk Norton Power Eraser.

Hvis du tror datamaskinen er infisert, anbefaler vi at du kjører skanning med Norton Power Eraser. Du finner flere tilpassede løsninger med å besøke brukerstøttesiden for Trusselfjerning.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080710133834EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/06/2017