Feil: "Installasjonsprogrammet har oppdaget at en tidligere installering eller avinstallering er fullført, men krever at datamaskinen startes på nytt ..." vises når jeg installerer et Norton-produkt

Denne feilen vises fordi det er en fil som må slettes i mappen for midlertidige filer i Windows. Windows sletter oftest filen når datamaskinen startes på nytt. Hvis du fremdeles får opp meldingen etter omstart av datamaskinen, går du til trinn 2.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt, og installer deretter Norton-produktet på nytt

1. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

2. Installer Norton-produktet på nytt.

• Hvis du ikke ser feilmeldingen, er problemet løst.

Fortsett installeringen.

• Hvis du får opp meldingen igjen, går du til trinn 2.

TRINN 2

Slett alle midlertidige filer

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

%temp%

Temp-mappen til brukeren som er logget på åpnes i Windows Utforsker.

3. Rediger -menyen velger du Merk alt.

4. Klikk på Slett.

5. Hvis du blir spurt om å bekrefte, klikk på Ja.

Etter at du er ferdig med å slette alle midlertidige Windows-filer, installerer du Norton-produktet på nytt.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080624173124EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/05/2014