Feilmeldingen «Du må oppdatere ditt Windows-operativsystem til XP Service Pack 3 eller nyere ..."

Norton-produktet du vil installere, er ikke kompatibelt med operativsystemet. For å installere Norton må du oppdatere til nyeste Service Pack eller oppgradere til en nyere versjon av Windows.

Avhengig av hvilket Norton-produkt du vil installere, må du velge èn av følgende.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20080624171334EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/08/2017