Sikkerhetskopiering av Windows-registeret

Windows-registeret er ikke et Symantec-program. Det er en del av Microsoft Windows. Registerinformasjonen på denne siden er for din bekvemmelighet og erstatter ikke informasjonen fra Microsoft.

Sikkerhetskopier Windows-registeret

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

regedit

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

3. Klikk på Eksporter i Fil -menyen.

4. I boksen Filnavn skriver du inn et navn som er lett å huske, f.eks. Registersikkerhetskopi.

5. Velg en plassering der du ønsker å lagre filen med registeroppføringene (.reg).

6. Klikk på Lagre.

Behold sikkerhetskopifilen en ukes tid, til du er sikker på at endringene du har gjort ikke har skapt problemer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080528170617EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 14/11/2013