Problemer ved kjøring av flere sikkerhetsprodukter

Fakta om å ha to eller flere sikkerhetsløsninger installert på én datamaskin

All sikkerhetsprogramvare er utviklet for å kjøre uavhengig på datamaskinen, og flere sikkerhetsløsninger på én datamaskin er generelt sett ikke optimalisert for å fungere sammen. Dette resulterer i følgende ytelsesproblemer.

1. Ytelsessvekkelse av datamaskinen

• Dette er et resultat av at to eller flere prosesser med lignende funksjoner konkurrerer med hverandre for å få systemressurser til å utføre den samme oppgaven.

• Hos Symantec har vi fastslått at installasjon av flere sikkerhetsprogrammer kan redusere oppstarts- og avslutningsprosesser med så mye som 300 %.

2. Nedsatt effektivitet for oppfanging av trusler

• Siden antiviruskomponenter virker i sanntid for å beskytte datamaskinen mot trusler, vil flere sanntidssøk i forsøk på å fjerne én trussel kanskje blokkere hverandres funksjon.

• Ved å kjøre flere antivirusprodukter samtidig, kan søk ta opptil ti ganger så lang tid, og hvis du kjører to antispionvareprodukter, kan søketiden forlenges med opptil 40 %.

Anbefalinger fra Symantec

• Alle Norton-produkter er utviklet for å optimalisere ytelsen, med fokus på alle de ulike komponentene i en sikkerhetsløsning. Hvis du velger en høyytelsespakke som Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security eller Norton Security with Backup, får du bedre beskyttelse for datamaskinene dine.

Norton-løsninger inneholder ulike sikkerhetskomponenter (brannmur, antivirus, antispionprogram, program- og nettleserbeskyttelse, inntrengingsforhindring, beskyttelse mot nettfisking, rootkit-beskyttelse osv.) for å dele informasjon og jobbe sammen for å tilby en mer effektiv sikkerhetsløsning.

Norton er også optimalisert for å fungere mer effektivt uten å redusere datamaskinens ytelse.

Windows Defender-funksjonen deaktiveres automatisk når du installerer Norton-produktet på datamaskinen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080520095244EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/08/2017