Kjør LiveUpdate

Følg disse instruksjonene for å kjøre Norton LiveUpdate.

Kjør LiveUpdate

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og klikk deretter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer, og start deretter datamaskinen på nytt.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20080520094501EN
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/06/2019