Feil: "Oppdateringsfeil. Det oppsto en feil ved oppdatering" når du kjører LiveUpdate i Mac OS X

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Hvis du ser denne feilmeldingen med Norton Internet Security 4.0, anbefaler vi at du hopper over følgende to oppdateringer fra LiveUpdate-økten:

• NIS for Macintosh Submission Control Data

• NCO for Macintosh Anti-phishing Defs

Feilen med disse to programrettelsene har blitt rapportert, og vi arbeider med en løsning. Gå til trinn 1 for å hoppe over disse programrettelsene for øyeblikket. Dette dokumentet blir oppdatert så snart problemet har blitt løst. Hvis problemet vedvarer eller hvis du har et annet Norton-produkt, går du til trinn 2 for å konfigurere nettverksinnstillingene.

TRINN 1

Installere selektive oppdateringer i Norton Internet Security

1. Før du begynner, må du åpne Finder. Klikk på skrivebordet eller Finder-ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. På menylinjen klikker du på > Programmer.

3. Åpne mappen Symantec-løsninger.

4. Dobbeltklikk på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved å klikke på hurtigmenyikonet for Norton i menylinjen, og deretter klikke på LiveUpdate > Åpne LiveUpdate.

5. Klikk på Tilpass denne oppdateringsøkten.

6. Hvis noen av disse oppdateringene er tilgjengelige, fjerner du avmerkingen for dem:

• NIS for Macintosh Submission Control Data

• NCO for Macintosh Anti-phishing Defs

7. Klikk på Oppdater.

8. Klikk på Avslutt.

Start datamaskinen på nytt hvis du blir bedt om det.

TRINN 2

Konfigurer nettverksinnstillinger

Denne feilen kan oppstå hvis du kjører LiveUpdate med en Internett-tilkobling som bruker en proxy-server. Du løser dette problemet ved å konfigurere nettverket til å forbigå proxy-innstillingene for LiveUpdate.

1. Klikk på menyikonet Apple, og klikk deretter på Systemvalg.

Du kan også åpne Systemvalg fra Dock.

2. Dobbeltklikk på Nettverk -ikonet i vinduet Systemvalg.

3. Velg aktivt nettverksgrensesnitt fra rullegardinmenyen Vis (f.eks. innebygd Ethernet).

4. Klikk på Avansert.

5. I tekstfeltet for "Omgå proxy-innstillinger for disse vertene og domenene:" i kategorien Proxyer, legger du til følgende to serveradresser for LiveUpdate etter den siste oppføringen, adskilt med komma:

liveupdate.symantec.com

liveupdate.symantecliveupdate.com

6. Klikk på Bruk nå.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080508153044EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 24/11/2016