Fjern alle Norton-programmer for Mac med RemoveSymantecMacFiles-verktøyet

Hvis du vil avinstallere Norton-produktet for Mac manuelt, kan du lese Avinstallere Norton for Mac.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper og filer i mapper som er opprettet av installasjonsprogrammene til Norton inkludert eventuelle du har opprettet.

Last ned og kjør RemoveSymantecMacFiles som administrator

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Klikk på Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

3. I menylinjen klikker du på > Nedlastinger for å gå til Nedlastinger -mappen.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du lastet ned filen med Safari-nettleseren, åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

• Hvis du lastet ned filen med Mozilla Firefox- eller Google Chrome-nettlesere, dobbeltklikker du RemoveSymantecMacFiles.zip -filen for å utvide den, og åpner deretter RemoveSymantecMacFiles -mappen.

5. I mappen RemoveSymantecMacFiles kontrollklikker du på RemoveSymantecMacFiles.command -filen og klikker så på Åpne med > Terminal (standard).

Hvis du vil kjøre dette verktøyet på Mac-maskinen, må du være pålogget som administrator, og passordet kan ikke være tomt.

6. I vinduet Terminal skriver du inne administratorpassordet, og trykker på gå tilbake.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

7. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1.

Hvis du vil avslutte RemoveSymantecMacFiles uten å fjerne noen filer, taster du 2

8. Trykk på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene.

9. Når RemoveSymantecMacFiles-verktøyet er ferdig med å fjerne Symantec-filene, skriver du i Terminal -vinduet y, og trykker på enter for å starte Mac på nytt.

Før du trykker på enter, må du sørge for at du lagrer arbeidet ditt i andre åpne programmer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080427024142EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 30/05/2017