Fornye abonnementet

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Forny ved Abonnementsstatus.

3. Klikk på Forny abonnementet.

Sørg for at datamaskinen er tilkoblet Internett.

4. Følg instruksjonene for å fornye Norton-produktet ditt på den nettsiden som blir åpnet.

5. Når bestillingen er utført, lukker du nettleservinduet.

6. I vinduet for fornying av Symantec-abonnementet så følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre fornyingen.

7. Hvis du vil laste ned alle tilgjengelige oppdateringer for Norton-produktet, så kjører du LiveUpdate.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20080425181216EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 25/04/2018