Hjelp for Nortons tjeneste for automatisk fornying

Hva er Nortons tjeneste for automatisk fornying?

• Nortons tjeneste for automatisk fornying er en enkel måte å holde seg beskyttet mot Internett-trusler. På den måten fornyes Norton-abonnementet før det utløper. Dette sørger også for at Norton-produktet alltid er oppdatert og at datamaskinen er beskyttet uten at du trenger å bekymre deg.

Hvordan fungerer det?

• Når du har registrert deg, vil faktureringsmetoden du bruker til å kjøpe eller fornye Norton-produktet i nettbutikken vår bli belastet én gang i året med aktuell abonnementspris så lenge du er registrert i programmet. Vi sender deg en e-post med pris, vilkår og annen aktuell informasjon før du belastes, slik at du vet hva som kommer.

Vanlige spørsmål

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080417115558EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 25/10/2017