Finne Norton-serienummeret

Serienummeret for Norton kan finnes i bekreftelses-e-posten din. Følg instruksjonene for å finne Norton-serienummeret.

Du finner Norton-serienummeret i bekreftelses-e-posten

• I bekreftelses-e-posten er serienummeret plassert under Produktinformasjon.

Finn bekreftelses-eposten din

• Bekreftelses-e-posten for bestillingen ble sendt til e-post-adressen som du brukte da du kjøpte Norton. Sørg for å se etter den e-post-adressen i e-post-innboksen.

Du kan bruke emnelinjen eller e-post-adressen til avsender for å søke etter bekreftelses-e-posten for bestillingen i innboksen din. Søk etter en av de følgende:

• Emne liknende dette: «Ordrebekreftelse fra Norton på ordre #NP0000000».

• Fra: Nettbutikk <orders@mail.norton.com>.

Hvis du ikke klarer å finne bekreftelses-e-posten for bestillingen i innboksen din, kontrollerer du spammappen eller mappen for søppelpost for å finne e-posten.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080417063555EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 05/09/2017