Angi fornyingsnøkkelen for Norton-abonnementet

Dette dokumentet hjelper deg med å legge inn fornyelseskoden for å forlenge abonnementet på Norton-produktet. Instruksjonene er spesifikke for de nyeste Norton-produktversjonene.

Fornyelseskoden må ha gyldighet i minst 1 dag for å kunne aktivere produktet.

Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken Norton-produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Finn fornyelseskoden

Hvis du alt har fornyelseskoden, går du til trinn 2. Hvor fornyelseskoden finnes, avhenger av hvordan kjøpet ble utført.

• Hvis du kjøpte fornyelseskoden fra en forhandler på Internett, finner du fornyelseskoden i e-postbekreftelsen. Hvis du ikke finner bekreftelsesmeldingen i innboksen, sjekk søppelpostmappen. Disse e-postene kan være feilaktig markert som søppelpost av søppelpostfilteret. Etter at du har funnet fornyelseskoden, går du til trinn 2.

• Hvis du kjøpte fra Norton Online Store, finner du fornyelseskoden ved å logge på kontoen. Følg disse trinnene for å finne fornyelseskoden på kontoen.

• Hvis du kjøpte en fornyelseskode uten et Norton-produkt, så må du først finne ut hvilket Norton-produkt den nøkkelen tilhører. Denne informasjonen finnes i e-postbekreftelsen for abonnementskjøpet. Fornyelseskoden må ha gyldighet i minst 1 dag. Når du har fastslått produktet, laster du ned prøveversjonen og installerer produktet. Hopp til trinn 2 for å bruke fornyelseskoden.

1. Logg på Norton.

2. Finn kjøpet av abonnementsfornyelsen, og klikk på ordrenummeret.

3. Kopier fornyelseskoden din.

Fornyelseskoden består av 19 tegn, både tall og bokstaver. Eksempel: ABC123DE4567FGH89JK.

TRINN 2

Oppgi Norton-abonnementsfornyingskoden

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Forny ved Abonnementsstatus.

Fornyelse av Norton Security
  3. Skriv inn fornyelseskoden i boksen, og klikk deretter på pilknappen.

Hvis du ikke finner boksen hvor du angir koden, klikker du på Jeg har en nøkkel eller kode å angi.

4. Klikk på Fullfør.

Mer informasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080416133754EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 04/09/2017