Vanlige spørsmål: Norton Security Scan

Hva er Norton Security Scan?

• Norton Security Scan er et verktøy som et utviklet for å hjelpe deg med å undersøke om datamaskinen er beskyttet mot kjente trusler. Norton Security Scan søker gjennom datamaskinen og viser om det finnes virus, ormer, spionprogrammer, uønskede annonseprogrammer eller trojanske hester på datamaskinen din.

For å laste ned og installere Norton Security Scan, går du til nedlastingssiden for Norton Security Scan.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080415160906EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/06/2017