Kompatibilitet for Norton-produkter på Windows®

Norton-produkter er laget for å være kompatible på tvers av flere plattformer. Når et nytt operativsystem kommer på markedet, kan det imidlertid oppstå enkelte kompatibilitetsproblemer med programvaren. På grunn av disse problemene er ikke alle Norton-produkter sertifisert til å kjøre i alle Windows-operativsystemer.

Bruk Nortons oppdateringssenter for å hente de nyeste versjonene av Norton-produktene dine.

Viktig informasjon :

Norton-sikkerhetsprogramvaren mottar ikke lenger de nye produktoppdateringene som kundene på støttede versjoner av Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) mottar. Norton-sikkerhetsprogramvaren vil imidlertid fortsette å motta de nyeste skadeprogramdefinisjonene fra LiveUpdate, samt sårbarhetsoppdateringer og kompatibilitetsrettelser.

Leserutvidelser for Identity Safe støttes ikke lenger på Windows Vista og Windows XP. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Norton vedlikeholdsmodus for Windows XP og Windows Vista.

Produkt

Windows 10 ^

Windows 8

Windows 7

Windows Vista

Windows XP

Norton Security

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton Security with Backup

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton 360™ (gjeldende versjon)

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton 360 versjon 2014

Nei

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton 360 versjon 2013

Nei

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton 360 versjon 6.0

Nei

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security (Gjeldende versjon)

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2014

Nei

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2013

Nei

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2012

Nei

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus (Gjeldende versjon)

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2014

Nei

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2013

Nei

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2012

Nei

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton ConnectSafe

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Identity Safe

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Online Backup

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Family

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Utilities™ 16.0

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Utilities 15.0

Nei

Nei

Ja

Ja

Ja

* Hvis du vil installere de nyeste oppdateringene som er kompatible med Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 eller Windows 7, starter du Norton-produktet og kjører LiveUpdate til det ikke finnes flere oppdateringer. Kjør Smart Update hvis du har Norton Utilities.

^Windows 10 S er ikke kompatibelt

Windows XP Service Pack 3

††Windows Vista Service Pack 1 eller nyere

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20080410115446EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/06/2018