Slik fornyer du abonnementet på Norton 2007-produktet

Hvis du vil fornye abonnementet, følger du trinnene på den datamaskinen hvor det utløpte Norton 2007-produktet er installert.

Fornye Norton 2007-abonnementet

1. Start Norton 2007-produktet.

2. Under Abonnement utløpt klikker du på Forny nå.

3. Klikk på Neste.

Sørg for at datamaskinen er koblet til Internett.

4. På websiden som åpnes, velger du det produktet du ønsker å fornye samt ønsket land og språk.

5. Klikk på Fortsett.

6. Følg fremgangsmåten på websidene for å kjøpe et nytt abonnement.

7. Når bestillingen er utført, lukker du nettleservinduet.

Hvis du betaler med sjekk eller over telefon, kan du ikke fullføre trinnene for å fornye med en gang. Når Symantec mottar betalingen din vil du motta en e-post med en fornyingskode og instruksjoner om hvordan du skal fullføre fornyelsen.

8. Fullfør trinnene i Symantecs fornyelsesvindu.

9. Kjør LiveUpdate for å laste ned tilgjengelige oppdateringer for Norton-produktene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080410071753EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/04/2011