Oppdatere virusdefinisjonsfiler med Intelligent Updater

Hvis du ikke kan oppdatere virusdefinisjonene for Norton ved hjelp av LiveUpdate, kan du laste ned og installere virusdefinisjonene manuelt ved hjelp av Intelligent Updater.

Oppdatere virusdefinisjoner med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastingssiden Intelligent Updater.

Nedlastingssiden for Intelligent Updater er for øyeblikket driftet av Symantec Enterprise Security, som nå er en underavdeling av Broadcom Inc.

2. Du må kjenne til Norton-produktets navn og versjonsnummer og Windows-versjon for å velge riktig definisjonsoppsett.

3. Last ned riktig definisjonsoppsett i forhold til Windowsversjon og Norton-produktversjon.

Norton-produkt-versjon

Windows 32-biters plattform

Windows 64-biters plattform

22.9 og nyere

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 og eldre

f.eks. 20170126- 020- v5i32.exe

f.eks. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

6. I vinduet Intelligent Updater klikker du på Ja for å fortsette.

7. Når Intelligent Updater har oppdatert definisjonene, klikker du på OK.