Jeg vil aktivere Norton-produktet

Dette dokumentet forklarer hvordan du aktiverer Norton-produktet. I de fleste tilfeller har du sikkert allerede installert Norton-produktet. Du må aktivere Norton med produktnøkkelen.

Aktivere Norton

Denne fremgangsmåten er for den gjeldende versjonen av Norton-produktene. Hvis du har en eldre versjon, går du til delen Relaterte løsninger nederst på denne siden for å finne ut mer om hvordan du installerer den eldre versjonen.

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Hjelp i hovedvinduet.

3. I vinduet Hjelpesentral går du til Kontoinformasjon og klikker på Angi produktnøkkel.

4. Skriv inn produktnøkkelen og klikk på Neste.

Du finner produktnøkkelen på Norton-kontoen din, i e-posten med ordrebekreftelsen eller på produkt-CD-en eller på kortet fra forhandleren. Hvis du trenger hjelp med å finne produktnøkkelen, leser du Slik finner du Norton-produktnøkkelen.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

6. Se gjennom abonnementsopplysningene, og klikk deretter på Fullført.

Relaterte løsninger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080409073508EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 09/10/2017