Slik fornyer du abonnementet på Norton 2006-produktet

Hvis du vil fornye abonnementet, følger du trinnene på den datamaskinen hvor det utløpte Norton 2006-produktet er installert.

Fornye Norton 2006 -abonnementet

1. Start Norton 2006-programmet.

2. Klikk på Forny nå.

3. I vinduet Symantec Renewal klikker du på Neste.

4. I webområdet som åpnes, velger du produktet du ønsker å fornye, landet ditt og riktig språk. Klikk deretter på Fortsett.

5. Følg fremgangsmåten på websidene for å kjøpe et nytt abonnement.

6. Når bestillingen er utført, lukker du nettleservinduet.

Hvis du betaler med sjekk eller over telefon, kan du ikke fullføre trinnene for å fornye med en gang. Når Symantec mottar din betaling får du en e-postmelding med fornyelseskoden. Klikk på "Hva hvis dette ikke fungerte?" nedenfor for å se fremgangsmåten for å skrive inn fornyelseskoden når du mottar den.

7. Fullfør trinnene i Symantecs fornyelsesvindu.

8. Kjør LiveUpdate for å motta de siste oppdateringene.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080408155901EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 2000,Windows XP
Sist endret: 27/04/2011