Slik synkroniserer du med Nortons abonnementsserver

Hvis abonnementets fornyingsdato er feil, så kan du synkronisere Norton-produktet med Symantecs abonnementsserver for å korrigere datoen.

Tving Norton-produktet til å synkronisere med Symantec-serveren

1. Start Norton-produktet.

2. Øverst i høyre hjørne på vinduet klikker du på Støtte eller Hjelp > Abonnementsstatus.

3. Klikk på Fullfør eller Lukk.

Hva er synkronisering?

• Synkronisering oppdaterer Nortons abonnementsserver med abonnementsinformasjonen som er lagret på datamaskinen din. Etter synkroniseringen vil abonnementsstatusen (gyldig eller utgått) være den samme både på datamaskinen og på Nortons abonnementsserver.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080408153709EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 04/09/2017