Jeg er en eksisterende kunde og jeg trenger hjelp med å fornye eller endre mitt abonnement.

Den enkleste måten å fornye beskyttelsen på er fra ditt Norton-produkt.

Hvis du ser etter flere funksjoner eller planlegger å beskytte flere enheter, anbefaler vi at du oppgraderer ditt Norton-produkt når du fornyer abonnementet. Vi tilbyr abonnement som vil dekke opp til 10 enheter inkludert PC-er, Mac-er, smarttelefoner og nettbrett og gi flere funksjoner sammenlignet med det eksisterende produktet ditt.

Forny ditt Norton-produkt

1. Start Norton-produktet.

2. Nederst i produktvinduet klikker du på Forny.

3. I Abonnement-vinduet klikker du på Forny abonnementet.

Du blir nå sendt til Norton Store-siden.

4. På siden Norton Store gjør du ett av følgende:

• For å utvide ditt nåværende abonnement velger du å fornye Norton-produktet

• For å legge til flere funksjoner og enheter til abonnementet velger du oppgraderingstilbudet

• Hvis du vil dekke flere enheter og hvis du ikke ser et oppgraderingstilbud eller hvis du har færre enheter å dekke enn det som tilbys i ditt nåværende abonnement, kjøper du et nytt produkt. Gå til støtteartikkelen for å finne ut og kjøpe Norton-produktet og abonnementet som passer med dine behov

Før du kjøper et nytt abonnement må du slå av Nortons tjeneste for automatisk fornying for ditt nåværende abonnement.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du fortsatt trenger hjelp med å fornye eller endre abonnementet, kontakt Norton brukerstøtte.

Kontakt oss